Universatil template, by 55thinking

У знаннях сила!

22 червня 2016 року в рамках місячника методичної роботи відбулося спільне засідання Школи передового педагогічного досвіду та Школи молодого педагога під назвою «Педагогічний інтелект-Fest».


Докладніше...

Звітує директор

Така дісталась вже нам робота,Є в ній і радість, та є  й турбота,Є вічний пошук, безсонні ночі,Та гріють душу дитячі очі. 16 червня 2016 року весь колектив навчального закладу заслухав...


Докладніше...

Зустрічаємо гостей

Вже не один рік в стінах нашого училища діє штаб з профорієнтаційної роботи. Кінець кожного навчального року – це особливо гаряча пора для його учасників – Дні відкритих дверей, екскурсії,...


Докладніше...

Євгеній Мороз – переможець «BEST Cook FEST Junior – 2016»

З 31 травня по 3 червня 2016 року в м. Чернівці проходив Міжнародний чемпіонат з кулінарного та кондитерського мистецтва «BEST Cook FEST Junior – 2016», в якому прийняв участь учень...


Докладніше...
1234

Методична комісія викладачів та майстрів в/н з професій "Кухар", "Кондитер"

Увага! Відкрито в новому вікні. PDFДрук

Методична комісія майстрів виробничого навчання та викладачів спецдисциплін за професією «Кухар; кондитер»

 

Голова методкомісії

Зінова Лариса Олександрівна

Освіта – вища.

Посада – викладач спецдисциплін.

Педагогічний стаж – 11 років.

Педагогічне кредо: "Життя прожить, не поле перейти".

Методична проблема: Дотримання принципів толерантності у взаємовідносинах педагога з учнями.

Заохочення і нагороди: Подяка. Грамота учасника обласного конкурсу фахової майстерності за професією «Кондитер».

 

 

 

Тузінська Ольга Михайлівна

Освіта – вища.

Посада – майстер виробничого навчання.

Педагогічний стаж – 37 років.

Педагогічне кредо: "Вчити, щоб навчити".

Методична проблема: Формування міжособистісної толерантності на уроках виробничого навчання.

Заохочення і нагороди – Грамота Міністерства освіти і науки України 1983 р. 2007 р.

 

 

 

Сироїд Наталія Василівна

Освіта - середньо-спеціальна.

Посада – майстер виробничого навчання.

Педагогічний стаж – 13 років.

Педагогічне кредо: "До знань через тести".

Методична проблема: Професійна культура і міжособистісна толерантність як складова в роботі кухаря, кондитера.

Заохочення і нагороди – Грамота Міністерства освіти і науки України.

 



Коломієць Людмила Миколаївна

Освіта – базова вища.

Посада – майстер виробничого навчання.

Педагогічний стаж – 11 років.

Педагогічне кредо: "Щоб мати право вчити інших, потрібно постійно вчитись самому"

Методична проблема: толерантність як запорука успіху в роботі трудового колективу.

Заохочення і нагороди – Грамота Головного управління освіти і науки Київської обласної держадміністрації. Подяка географічного факультету Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка. Диплом учасника обласного конкурсу фахової майстерності за професією «Кухар».

 

 

 

Фесак Юлія Петрівна

Освіта - середньо-спеціальна.

Посада – майстер виробничого навчання.

Педагогічний стаж – 16 років.

Педагогічне кредо: "Ніколи не зупинятися на досягнутому в професійному розвитку".

Методична проблема: Міжособистісна толерантність як один з елементів професійної етики.

Заохочення і нагороди – Лауреат Державної премії в галузі науки і освіти. Грамота Міністерства освіти і науки України.

 

 

 

Шульга Тетяна Миколаївна

Освіта – вища.

Посада – майстер виробничого навчання.

Педагогічний стаж – 8 років.

Педагогічне кредо: "Здорове, привабливе та якісне харчування".

Методична проблема: Формування толерантності як професійно значущої якості особистості шляхом проектної діяльності на уроках з організації виробництва громадського харчування.

Заохочення і нагороди -Подяка.

 

 

Карташова Наталія Іванівна

Освіта – вища.

Посада – викладач охорони праці.

Педагогічний стаж –  21 рік.

Педагогічне кредо: "Життя прекрасне - не варто розмінюватись на дрібниці".

Методична проблема: Актуальність дослідження професійної орієнтації.

Заохочення і нагороди: Грамота управління освіти і науки  Київської облдержадміністрації - 2007 р. Грамота Міністерства освіти і науки України.

 

 

Ясенова Тетяна Олександрівна

Освіта – вища.

Посада – викладач спецдисциплін.

Педагогічний стаж – 26 років.

Педагогічне кредо: "Жити, як горіти, а не тліти".

Методична проблема: Толерантність як запорука успіху в системі "педагог-учень".

Заохочення і нагороди: Грамота Головного управління освіти і науки  Київської облдержадміністрації - 2010 р. Подяка Київської облдержадміністрації - 2010 р..

 

 

 

Тржицинська Алла Миколаївна

Освіта – вища.

Посада – викладач спецдисциплін.

Педагогічний стаж – 3 роки.

Педагогічне кредо: "Мати мрію та мету, вірити в себе, не помічати перешкод і сміливо йти вперед".

Методична проблема: Засоби формування толерантності як професійно значущої якості особистості на уроках приготування їжі з основами товарознавства.

 

 

 

 

Зінова Марина Сергіївна

Освіта – середня-спеціальна. Навчається в Київському національному університеті харчових технологій.

Посада – майстер виробничого навчання.

Педагогічний стаж – 3 роки.

Педагогічне кредо: "Людина в цьому світі повинна навчатися, творити, пізнавати, мріяти, любити".

Методична проблема: Система роботи майстра по формуванню у підлітків професійної культури поважного ставлення до споживачів послуг закладів ресторанного господарювання.

 

 

Безсмертна Тетяна Михайлівна

Освіта – вища.

Посада – майстер виробничого навчання.

Педагогічний стаж – 8 років.

Педагогічне кредо: "Треба любити те, що робиш і йти вперед крок за кроком".

Методична проблема: Груповий метод організації навчання як спосіб формування міжособистісної толерантності в учнів на уроках виробничого навчання.

 

 

 

Звіт про проведену роботу методичної комісії
за професіями «Кухар», «Кухар; кондитер» (2013-2014 н.р.)

 

  • Методична комісія викладачів спецдисциплін та майстрів в/н налічує

10 осіб і працює над проблемою формування високого професійного, духовного та інтелектуального рівня учня.

  • У своїй роботі кожен використовував інноваційні форми та методи роботи.
  • За звітний період проводилося засідання методичної комісії, де розглядалися такі питання:

- аналіз та підсумки роботи методичної комісії;

-  затвердження плану роботи кабінетів, майстерень;

- затвердження програм та тематично-поурочних планів, внесення змін до програм;

- обговорення та затвердження ККЗ, екзаменаційних білетів, завдань до письмових екзаменаційних робіт, перевірочних, контрольних;

- проведення предметної декади;

- проведення виставок фахової майстерності, творчих звітів майстрів та викладачів;

- аналіз стану підготовки до державного кваліфікаційного екзамену.

  • Усі питання, що виносилися на засідання, розглянуті та зафіксовані у протоколах.
  • Протоколи оформлені.
  • Майстрами в/н та викладачами спецдисциплін проведені відкриті уроки – їх 11 згідно графіка - підготовлені розробки уроків, в яких застосовані нетрадиційні методи роботи, тестові завдання, робота з електронними носіями інформації, конкурси.
  • Цього року проводився конкурс за професією «Кухар» на базі Березанського ВПУ, де приймала участь Шульга Т.М. з ученицею групи К-26 Маковецькою Юлією.
  • Попередньо відбувся внутріучилищний конкурс фахової майстерності.
  • Шульга Т.М. активно приймала участь в роботі педагогічної ради.
  • Майстрами в/н Коломієць Л.М, Сироїд Н.В, Фесак Ю.П. розроблені завдання ККЗ для професійно-практичної підготовки.
  • Проведена декада з професії.
  • Підготовлений та успішно пройшов захист державної атестації групи К-45, майстер в/н Коломієць Л.М.
  • Кожен етап роботи за рік миттєво передається на сайт навчального закладу (всі новини та фото, нариси, нотатки, замітки).
  • Викладачами спецдисциплін підготовлені та розроблені екзаменаційні білети.
  • Змістовна, ґрунтовна та кропітка робота всіма членами МК тривала певний час у підготовці МТЗ та КМЗ до атестацій навчального закладу (систематизація тематично-поурочних планів, програм, конспектів, робота з технічною документацією і літературою, складання зведених таблиць, графіків, діаграм).
  • Головою МК складений план роботи на наступний навчальний 2014-2015 рік.

 

ПЛАН РОБОТИ МЕТОДИЧНОЇ  КОМІСІЇ
на 2015-2016 навчальний рік

№ п/п

Питання, які розглядаються на засіданні

Дата

Хто виконує

Відмітка про виконання

Засідання № 1

1

Затвердження голови МК

Вересень

Члени МК

2

Опрацювання типових програм з в/н згідно Держстандартів та внесення змін до поурочно – тематичних планів

Вересень

Голова МК

Члени МК

3

Затвердження поурочно – тематичних планів та плану роботи МК, планів роботи кабінетів та майстерень, паспорти кабінетів і майстерень

Вересень

Голова МК

Члени МК

4

Обговорення та затвердження письмових кваліфікаційних завдань та завдань для кваліфікаційної атестації

Вересень

Голова МК

Члени МК

Засідання № 2

1

Обговорення завдань для прийняття участі на обласному методичному засіданні в м. Києві

Жовтень

Голова МК

Члени МК

2

Обговорення організації та підготовки матеріалів до професійної декади та проведення майстер - класів

Жовтень

Голова МК

Члени МК

3

Аналіз проходження декади кухарської майстерності та аналіз відкритого уроку ( гр. К – 24 Ясенова Т.О.)

Жовтень

Голова МК

Члени МК

4

Виступ голови МК по організації індивідуальної роботи над ЄНМП

Жовтень

Голова МК

Засідання № 3

1

Затвердження завдань для перевірочних контрольних робіт на 1 та 2 семестри

Грудень

Голова МК

Члени МК

2

Обговорення плану роботи майстрів та викладачів, що атестуються (відвідування уроків, оформлення методрозробки)

Грудень

Голова МК

Члени МК

3

Аналіз проведення відкритих уроків з в/н  в гр. К- 34 (Приготування прикрас з тіста) та в гр. К – 24 (Складна форма нарізки овочів)

Грудень

Голова МК

Члени МК

4

Аналіз перевірочних контрольних робіт

Грудень

Голова МК

Члени МК

Засідання № 4

1

Ознайомлення з новинками методичної літератури

Лютий

Члени МК

2

Аналіз відкритих уроків:

  1. Приготування страв з овочів (гр. К – 26 Зінова  Л.О.);
  2. Приготування юшок (гр. К – 14, Сироїд Н.В.)

Лютий

Голова МК

Члени МК

3

Обговорення результатів роботи по оснащенню порт фоліо викладачів та майстрів

Постійно

Голова МК

Члени МК

4

Аналіз проведення  ДКА та підсумкової кваліфікаційної атестації в гр. К - 26

Лютий

Голова МК

Члени МК

Засідання № 5

1

Обмін досвідом роботи над ЄНМП

Квітень

Члени МК

2

Обговорення та аналіз відкритих уроків з в/н в групі

К- 24 (Коломієць Л.М.) та в гр. К – 26 (Шульга Т.М.)

Квітень

Голова МК

Члени МК

3

Обговорення та затвердження завдань для проведення ДКА в гр. К – 26, К - 44

Квітень

Голова МК

Члени МК

Засідання № 6

1

Аналіз перевірочних контрольних робіт за 2 семестр

Червень

Викладачі

2

Обговорення та аналіз проведення ДКА в гр. К – 26,

К – 44

Червень

Голова МК

Члени МК

3

Звіт голови МК та підсумки роботи МК

Червень

Голова МК

Члени МК

4

Обговорення та планування роботи МК на наступний навчальний рік

Червень

Голова МК

Члени МК

Вверх