Universatil template, by 55thinking

Путівка в доросле життя

29 січня  в училищі відбулася знаменна подія для учнів групи О-42. Їх провели  в доросле життя. Випускники , а їх сьогодні було 20 учнів, не стримували емоцій. Вони,  насправді, прощалися...


Докладніше...

Екзамен на професійну зрілість

28 січня 2016 року в групі О-42 за професією «Оператор комп’ютерного набору, секретар керівника (установ та організацій), обліковець( реєстрація бухгалтерських даних)» відбулася державна підсумкова атестація.


Докладніше...

Професійна компетентність як чинник успішного фахівця

Лиш той Учитель, хто живе, як навчає. Г.С. Сковорода. 13 січня 2016 року згідно плану роботи  Богуславського  вищого професійного  училища  відбулося засідання педагогічної ради на тему «Формування професійної компетентності керівника...


Докладніше...

Вже надходить Новий рік!

Ой щедрик, щедрик,Вже надходить Новий рік.Святий Миколай,Нас усіх оберігай! Напередодні Нового року у Богуславському вищому професійному училищі сфери послуг цікаво, змістовно, з новорічним піднесенням  учні вітали педагогічний колектив  зі святами....


Докладніше...
1234

Методична комісія викладачів та майстрів в/н з професій "Кухар", "Кондитер"

Увага! Відкрито в новому вікні. PDFДрук

Методична комісія майстрів виробничого навчання та викладачів спецдисциплін за професією «Кухар; кондитер»

 

Голова методкомісії

Зінова Лариса Олександрівна

Освіта – вища.

Посада – викладач спецдисциплін.

Педагогічний стаж – 11 років.

Педагогічне кредо: "Життя прожить, не поле перейти".

Методична проблема: Дотримання принципів толерантності у взаємовідносинах педагога з учнями.

Заохочення і нагороди: Подяка. Грамота учасника обласного конкурсу фахової майстерності за професією «Кондитер».

 

 

 

Тузінська Ольга Михайлівна

Освіта – вища.

Посада – майстер виробничого навчання.

Педагогічний стаж – 37 років.

Педагогічне кредо: "Вчити, щоб навчити".

Методична проблема: Формування міжособистісної толерантності на уроках виробничого навчання.

Заохочення і нагороди – Грамота Міністерства освіти і науки України 1983 р. 2007 р.

 

 

 

Сироїд Наталія Василівна

Освіта - середньо-спеціальна.

Посада – майстер виробничого навчання.

Педагогічний стаж – 13 років.

Педагогічне кредо: "До знань через тести".

Методична проблема: Професійна культура і міжособистісна толерантність як складова в роботі кухаря, кондитера.

Заохочення і нагороди – Грамота Міністерства освіти і науки України.

 



Коломієць Людмила Миколаївна

Освіта – базова вища.

Посада – майстер виробничого навчання.

Педагогічний стаж – 11 років.

Педагогічне кредо: "Щоб мати право вчити інших, потрібно постійно вчитись самому"

Методична проблема: толерантність як запорука успіху в роботі трудового колективу.

Заохочення і нагороди – Грамота Головного управління освіти і науки Київської обласної держадміністрації. Подяка географічного факультету Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка. Диплом учасника обласного конкурсу фахової майстерності за професією «Кухар».

 

 

 

Фесак Юлія Петрівна

Освіта - середньо-спеціальна.

Посада – майстер виробничого навчання.

Педагогічний стаж – 16 років.

Педагогічне кредо: "Ніколи не зупинятися на досягнутому в професійному розвитку".

Методична проблема: Міжособистісна толерантність як один з елементів професійної етики.

Заохочення і нагороди – Лауреат Державної премії в галузі науки і освіти. Грамота Міністерства освіти і науки України.

 

 

 

Шульга Тетяна Миколаївна

Освіта – вища.

Посада – майстер виробничого навчання.

Педагогічний стаж – 8 років.

Педагогічне кредо: "Здорове, привабливе та якісне харчування".

Методична проблема: Формування толерантності як професійно значущої якості особистості шляхом проектної діяльності на уроках з організації виробництва громадського харчування.

Заохочення і нагороди -Подяка.

 

 

Карташова Наталія Іванівна

Освіта – вища.

Посада – викладач охорони праці.

Педагогічний стаж –  21 рік.

Педагогічне кредо: "Життя прекрасне - не варто розмінюватись на дрібниці".

Методична проблема: Актуальність дослідження професійної орієнтації.

Заохочення і нагороди: Грамота управління освіти і науки  Київської облдержадміністрації - 2007 р. Грамота Міністерства освіти і науки України.

 

 

Ясенова Тетяна Олександрівна

Освіта – вища.

Посада – викладач спецдисциплін.

Педагогічний стаж – 26 років.

Педагогічне кредо: "Жити, як горіти, а не тліти".

Методична проблема: Толерантність як запорука успіху в системі "педагог-учень".

Заохочення і нагороди: Грамота Головного управління освіти і науки  Київської облдержадміністрації - 2010 р. Подяка Київської облдержадміністрації - 2010 р..

 

 

 

Тржицинська Алла Миколаївна

Освіта – вища.

Посада – викладач спецдисциплін.

Педагогічний стаж – 3 роки.

Педагогічне кредо: "Мати мрію та мету, вірити в себе, не помічати перешкод і сміливо йти вперед".

Методична проблема: Засоби формування толерантності як професійно значущої якості особистості на уроках приготування їжі з основами товарознавства.

 

 

 

 

Зінова Марина Сергіївна

Освіта – середня-спеціальна. Навчається в Київському національному університеті харчових технологій.

Посада – майстер виробничого навчання.

Педагогічний стаж – 3 роки.

Педагогічне кредо: "Людина в цьому світі повинна навчатися, творити, пізнавати, мріяти, любити".

Методична проблема: Система роботи майстра по формуванню у підлітків професійної культури поважного ставлення до споживачів послуг закладів ресторанного господарювання.

 

 

Безсмертна Тетяна Михайлівна

Освіта – вища.

Посада – майстер виробничого навчання.

Педагогічний стаж – 8 років.

Педагогічне кредо: "Треба любити те, що робиш і йти вперед крок за кроком".

Методична проблема: Груповий метод організації навчання як спосіб формування міжособистісної толерантності в учнів на уроках виробничого навчання.

 

 

 

Звіт про проведену роботу методичної комісії
за професіями «Кухар», «Кухар; кондитер» (2013-2014 н.р.)

 

  • Методична комісія викладачів спецдисциплін та майстрів в/н налічує

10 осіб і працює над проблемою формування високого професійного, духовного та інтелектуального рівня учня.

  • У своїй роботі кожен використовував інноваційні форми та методи роботи.
  • За звітний період проводилося засідання методичної комісії, де розглядалися такі питання:

- аналіз та підсумки роботи методичної комісії;

-  затвердження плану роботи кабінетів, майстерень;

- затвердження програм та тематично-поурочних планів, внесення змін до програм;

- обговорення та затвердження ККЗ, екзаменаційних білетів, завдань до письмових екзаменаційних робіт, перевірочних, контрольних;

- проведення предметної декади;

- проведення виставок фахової майстерності, творчих звітів майстрів та викладачів;

- аналіз стану підготовки до державного кваліфікаційного екзамену.

  • Усі питання, що виносилися на засідання, розглянуті та зафіксовані у протоколах.
  • Протоколи оформлені.
  • Майстрами в/н та викладачами спецдисциплін проведені відкриті уроки – їх 11 згідно графіка - підготовлені розробки уроків, в яких застосовані нетрадиційні методи роботи, тестові завдання, робота з електронними носіями інформації, конкурси.
  • Цього року проводився конкурс за професією «Кухар» на базі Березанського ВПУ, де приймала участь Шульга Т.М. з ученицею групи К-26 Маковецькою Юлією.
  • Попередньо відбувся внутріучилищний конкурс фахової майстерності.
  • Шульга Т.М. активно приймала участь в роботі педагогічної ради.
  • Майстрами в/н Коломієць Л.М, Сироїд Н.В, Фесак Ю.П. розроблені завдання ККЗ для професійно-практичної підготовки.
  • Проведена декада з професії.
  • Підготовлений та успішно пройшов захист державної атестації групи К-45, майстер в/н Коломієць Л.М.
  • Кожен етап роботи за рік миттєво передається на сайт навчального закладу (всі новини та фото, нариси, нотатки, замітки).
  • Викладачами спецдисциплін підготовлені та розроблені екзаменаційні білети.
  • Змістовна, ґрунтовна та кропітка робота всіма членами МК тривала певний час у підготовці МТЗ та КМЗ до атестацій навчального закладу (систематизація тематично-поурочних планів, програм, конспектів, робота з технічною документацією і літературою, складання зведених таблиць, графіків, діаграм).
  • Головою МК складений план роботи на наступний навчальний 2014-2015 рік.

 

ПЛАН РОБОТИ МЕТОДИЧНОЇ  КОМІСІЇ
на 2015-2016 навчальний рік

№ п/п

Питання, які розглядаються на засіданні

Дата

Хто виконує

Відмітка про виконання

Засідання № 1

1

Затвердження голови МК

Вересень

Члени МК

2

Опрацювання типових програм з в/н згідно Держстандартів та внесення змін до поурочно – тематичних планів

Вересень

Голова МК

Члени МК

3

Затвердження поурочно – тематичних планів та плану роботи МК, планів роботи кабінетів та майстерень, паспорти кабінетів і майстерень

Вересень

Голова МК

Члени МК

4

Обговорення та затвердження письмових кваліфікаційних завдань та завдань для кваліфікаційної атестації

Вересень

Голова МК

Члени МК

Засідання № 2

1

Обговорення завдань для прийняття участі на обласному методичному засіданні в м. Києві

Жовтень

Голова МК

Члени МК

2

Обговорення організації та підготовки матеріалів до професійної декади та проведення майстер - класів

Жовтень

Голова МК

Члени МК

3

Аналіз проходження декади кухарської майстерності та аналіз відкритого уроку ( гр. К – 24 Ясенова Т.О.)

Жовтень

Голова МК

Члени МК

4

Виступ голови МК по організації індивідуальної роботи над ЄНМП

Жовтень

Голова МК

Засідання № 3

1

Затвердження завдань для перевірочних контрольних робіт на 1 та 2 семестри

Грудень

Голова МК

Члени МК

2

Обговорення плану роботи майстрів та викладачів, що атестуються (відвідування уроків, оформлення методрозробки)

Грудень

Голова МК

Члени МК

3

Аналіз проведення відкритих уроків з в/н  в гр. К- 34 (Приготування прикрас з тіста) та в гр. К – 24 (Складна форма нарізки овочів)

Грудень

Голова МК

Члени МК

4

Аналіз перевірочних контрольних робіт

Грудень

Голова МК

Члени МК

Засідання № 4

1

Ознайомлення з новинками методичної літератури

Лютий

Члени МК

2

Аналіз відкритих уроків:

  1. Приготування страв з овочів (гр. К – 26 Зінова  Л.О.);
  2. Приготування юшок (гр. К – 14, Сироїд Н.В.)

Лютий

Голова МК

Члени МК

3

Обговорення результатів роботи по оснащенню порт фоліо викладачів та майстрів

Постійно

Голова МК

Члени МК

4

Аналіз проведення  ДКА та підсумкової кваліфікаційної атестації в гр. К - 26

Лютий

Голова МК

Члени МК

Засідання № 5

1

Обмін досвідом роботи над ЄНМП

Квітень

Члени МК

2

Обговорення та аналіз відкритих уроків з в/н в групі

К- 24 (Коломієць Л.М.) та в гр. К – 26 (Шульга Т.М.)

Квітень

Голова МК

Члени МК

3

Обговорення та затвердження завдань для проведення ДКА в гр. К – 26, К - 44

Квітень

Голова МК

Члени МК

Засідання № 6

1

Аналіз перевірочних контрольних робіт за 2 семестр

Червень

Викладачі

2

Обговорення та аналіз проведення ДКА в гр. К – 26,

К – 44

Червень

Голова МК

Члени МК

3

Звіт голови МК та підсумки роботи МК

Червень

Голова МК

Члени МК

4

Обговорення та планування роботи МК на наступний навчальний рік

Червень

Голова МК

Члени МК

Вверх